Afbeelding
Vacature

Online marketeer / Content Creator (32-36 uur)

Algemeen 345 keer gelezen

Ben je creatief en heb je het talent om voor Het Mediacentrum en haar klanten relevante content te ontwikkelen? Dan ben jij de online marketeer/content creator die we zoeken.

Als Online marketeer weet je als geen ander welke onderwerpen interessant zijn, en welke kanaal het meest geschikt is om de doelgroep te bereiken. Je hebt een begeleidende en uitvoerende rol met betrekking tot opdrachten die wij uitvoeren voor onze klanten op het gebied van online vindbaarheid en zichtbaarheid. Je vertaalt hierbij de missie en communicatie doelen van klanten in succesvolle content en plaatst deze op de gewenste (online) kanalen.

Je staat in direct contact met klanten en werkt nauw samen met collega’s van de afdelingen: commercie, redactie, (web)design en ontwikkeling.

Vereisten
- Minimaal twee jaar ervaring op het gebied van creatie en coördinatie van online content voor een brede doelgroep, zowel B2B als B2C;
- Kennis van digitale media (Google en social media), online advertising, A/B tests en pixelplaatsing;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Hbo werk- en denkniveau.

Je neemt initiatief en bent resultaatgericht, waardoor je elke dag weer het maximale uit je werk haalt. Daarnaast kun je creatief, analytisch, zelfstandig en planmatig te werk gaan.

Wat is ons aanbod aan jou?
- Marktconform salaris per 4 weken
- Trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden
- Hybride werken (thuis en op kantoor) met een laptop en mobiel van de zaak
- Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk naar eigen inzicht te doen
- Een baan met afwisselende werk
- Werken in een fijne sfeer binnen een gezellig team

Onze organisatie
Het Mediacentrum is onderdeel van Telstar Mediagroep, bestaande uit acht nieuws- en mediabedrijven die gevestigd zijn in Zuid-Holland en Brabant. Door het grote bereik van onze lokale nieuwsmedia (25 wekelijkse nieuwsbladen en 30 nieuwssites) te combineren met marketingdiensten, hebben wij een divers portfolio waarmee we klanten kunnen helpen bij het bereiken van hun communicatiedoelen.

Het Mediacentrum fungeert als shared service center voor de eigen nieuws- en mediabedrijven en werkt daarnaast steeds vaker voor externe klanten. Dit wordt gedaan met zo’n 35 collega’s op de afdelingen DTP, ICT, Marketing, Design en Administratie.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in de omschrijving? Klik dan op ‘reageer op deze vacature’ en upload je CV en motivatie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Danny van Winden via danny@hetmediacentrum.nl of 06-52626722.

Uit de krant