Afbeelding

De voordelen van een serredak van glas!

Algemeen

Geniet je ook graag van je mooie tuin, maar zit het weer niet altijd mee? Dan is een serredak van glas een mooie uitkomst. Dankzij het glas komt er namelijk veel daglicht de serre binnen, maar zit je er wel lekker droogjes bij. 

En als het regent, dan is het tikkende geluid tegen het glazen dak heerlijk knus! Nog niet helemaal overtuigd van een serredak van glas? Google dan even op ‘serredak glas’ en lees snel verder, want hieronder vindt je een aantal voordelen op een rijtje!

Meer daglicht en open sfeer
De eerste reden kon je net al lezen, maar een serredak van glas zorgt voor meer daglicht binnenshuis. Zeker in de herfst en winter is dit wel zo fijn, aangezien het in deze periode soms erg donker kan zijn. Extra natuurlijk licht kan dan nooit kwaad! Daarnaast kun je altijd blijven genieten van je tuin als je serre grotendeels uit beglazing bestaat. Dit zorgt voor een open sfeer in huis en daardoor lijkt de tuin een verlengde van de woonkeuken of woonkamer. In de zomer kun je de serredeur of tuindeur openzetten en loopt het geheel van binnen door naar buiten. Verder kun je natuurlijk bij slecht weer binnen blijven en nog steeds genieten van een uitzicht op de tuin.

Gelaagd serreglas is veilig en werkt isolerend
Als je voor gelaagd serreglas kiest, dan kun je ook genieten van een aantal extra pluspunten. Het eerste voordeel van gelaagd glas is dat het isolerend is. Hiermee is de temperatuur binnenshuis beter te reguleren, waardoor je weer geld kunt besparen op de energiekosten. Zeker in de huidige tijden met de stijgende energieprijzen is dat mooi meegenomen! Daarnaast blijft gelaagd glas bij een breuk zoveel mogelijk één geheel. Dit komt doordat gelaagd glas is opgebouwd uit meerdere lagen glas. Deze lagen zijn door middel van een laag speciale folie met elkaar verbonden. Als het glas breekt in stukken, dan blijven deze aan elkaar zitten dankzij de folie. Je hoeft dus niet bang te zijn voor gevaarlijke situaties in de zeldzame gevallen dat het glas toch stuk gaat.

Serredak van glas op maat bestellen
Serreglas kun je makkelijk op maat en online bestellen bij de glaswebwinkel. Je vult zelf de afmetingen in millimeter in op de productpagina en daarnaast kun je ook voor diverse diktes van het glas kiezen. Jouw glas wordt dan op maat gesneden en bij je thuis bezorgd met speciaal glastransport. 

Uit de krant

Uit de krant