Herfstkrans (foto Marleen Straathof).
Herfstkrans (foto Marleen Straathof).

Herfstworkshop Doen met Groen bij Groei & Bloei

Algemeen 1.865 keer gelezen

Leidschendam - Groei & Bloei organiseert op zaterdagochtend 8 oktober van 10.30 tot 12.30 uur een gezellige herfstworkshop in Wijkgebouw de Poort aan de Kastelenring 112 te Leidschendam.

De workshop staat deze keer onder leiding van Marleen Straathof. Marleen is bloemist, heeft veel ervaring met het organiseren van workshops en staat bekend om haar mooie en degelijke bloemdecoraties. Zij staat regelmatig met een kraam met bloemdecoraties op groenmarkten, zoals bijv. Markt onder de Linden in Noordwijk en het Flower festival in Aalsmeer. Tevens runt zij op vrijdag en zaterdag een bloemenshop in Noordwijkerhout. Marleen gaat met de deelnemers een kleurige herfstkrans maken met gebruik van hortensia, groen en diverse andere herfstmaterialen op een Oasis-krans. De krans kan indrogen en is dus lang houdbaar.

Kosten voor deze ochtend bedragen 35 euro voor leden van Groei en Bloei en 37,50 euro voor niet-leden. U moet zelf een onderbord meenemen van c.a. 30 cm Alle overige materialen zijn inbegrepen, ook koffie of thee met wat lekkers.

Aanmelden kan bij wallyzweekhorst@ziggo.nl Meer informatie over Groei & Bloei ook op: www.leidschendam.groei.nl, of mail naar info@leidschendam.groei.nl.

Uit de krant