Afbeelding

Inter Comfort: dertig jaar ervaring in lekker zitten

Algemeen 370 keer gelezen

“Een specialist in lekker zitten, dat zijn we al meer dan dertig jaar”, zegt Marcel Struijk van Inter Comfort. Met een ruime collectie relaxfauteuils en banken timmert Inter Comfort, als grootste aanbieder van comfortmeubelen in de regio, al heel lang flink aan de weg!

“En met veel succes”, zegt broer Friso Struijk. “Onze benadering is laagdrempelig en vriendelijk, maar wel met alle nodig vakkennis op het gebied van zitcomfort. Alle relaxfauteuils zijn op maat te leveren, voor mensen van 1.50 meter tot mensen van 2.10 meter. En dat in alle kleuren stof of leer. Wij hebben de kennis in huis voor de perfecte stoel of bank.” Natuurlijk bezorgen de broers de meubelen thuis, zonder extra kosten. Tevens nemen ze eventuele oude stoelen of banken mee retour. “Daar krijgt u zelfs een inruil/korting voor tot € 300,00. U hoeft zelf niet te sjouwen, alles wordt door ons geregeld. Zelf de viltjes onder de poten”, aldus Friso.

Kijk alvast op de site www.intercomfort.nl. Daar is ook het nieuwe tafelconcept van Inter Comfort te bekijken. Je kiest zelf het model blad, onderstel, kleur en maat. En klaar is Kees. Tot slot: deze week krijgen alle klanten een leuke attentie bij aankoop van bank, fauteuil of tafel!

Inter Comfort, Van Foreestweg 14, 2614 CJ Delft, 015 – 213 6109

Uit de krant

Uit de krant