Het is voor mens en dier veel aangenamer vertoeven in een tuin met een weelderige plantengroei. (foto: pr Groei en Bloei).
Het is voor mens en dier veel aangenamer vertoeven in een tuin met een weelderige plantengroei. (foto: pr Groei en Bloei).

Cursus tuinonderhoud in voorjaar bij Groei & Bloei

Algemeen 2.426 keer gelezen

Leidschendam - Groei & Bloei organiseert dit voorjaar wederom een “cursus tuinonderhoud” waarbij alle aspecten van het tuinieren aan bod komen. Met de opgedane kennis is de cursist beter in staat om planten gezond en vitaal te houden. ‘Als je begrijpt wat planten nodig hebben om gezond te groeien dán heb je groene vingers’, aldus docent Jan Blokland.

In een tuin met gezonde planten die op de juiste plaats staan, is al véél gewonnen. Dat maakt het werken in de tuin niet alleen plezieriger, maar het onderhoud kost ook minder tijd en energie. Het is voor mens en dier veel aangenamer vertoeven in een tuin met een weelderige plantengroei.

De lesstof wordt aangeboden met behulp van PowerPoint-presentaties met theorie, praktische voorbeelden en een aantal illustratieve instructie-filmpjes. Deelnemers ontvangen een uitgebreid naslagwerk. De cursus vindt plaats in het Tuinhuis van de Stadstuin Rusthout, Noordsingel 3, Leidschendam (t.o. de Mall of the Neherlands), op de vrijdagavonden: 24, 31 maart, 14, 21 en 28 april van 19.30 tot c.a. 21.45 uur. De kosten bedragen € 52,50. Leden van Groei & Bloei en donateurs van de Stadstuin krijgen € 9 korting. 

Mail voor informatie en aanmelding naar jan.gonnie@alpineflowers.nl of bel 070 327 8959 (na 19.00 uur). Meer informatie over de activiteiten van Groei & Bloei Leidschendam e.o. is te vinden op de website  www.leidschendam.groei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant