Afsluiting Veursestraatweg

Regio 400 keer gelezen

Van 21 april tot 12 mei voert de provincie Zuid-Holland groot onderhoud uit aan de N 447 tussen de gemeenten Leidschendam-Voorburg (Veursestraatweg) en Voorschoten (Veurseweg).

Om betrokkenen te informeren over de detailplanning en de gevolgen van de werkzaamheden, organiseert de provincie op dinsdag 15 april van 19:00 uur tot 21:00 uur een inloop bijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats in Hotel de Gouden Leeuw, Veurseweg 180, Voorschoten. Omwonenden kunnen zich tijdens de inloopavond informeren over de plannen, het definitief ontwerp van de Veursestraatweg en welke gevolgen het onderhoud heeft voor hen. Direct aanwonenden hebben inmiddels ook een uitnodiging met meer informatie ontvangen

.

Werkzaamheden

Van 21 april tot 10 mei vinden de werkzaamheden steeds ‘s avonds en ‘s nachts van 20:00 uur tot 6:00 uur plaats. In het Pinksterweekend wordt er gewerkt vanaf zaterdagavond 10 mei 19:00 uur tot maandagochtend 12 mei 5:00 uur. De werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het aanbrengen van een nieuwe deklaag, het vervangen van de openbare verlichting waar nodig, het vervangen van verkeersborden, het opnieuw bestraten maar ook verwijderen van parkeerstroken, het aanbrengen van tellussen en het renoveren van de fietspaden. Na bezwaren van bewoners is besloten de bushalte niet te verplaatsen. Gedurende de werkzaamheden wordt de Veursestraatweg geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Alleen aanwonenden en Connexxionbussen kunnen met een ontheffing langs het werk rijden. Voor fietsers blijft altijd een fietspad open. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet. Meer info op www.n447.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant