Tonegido gaat op in Forum Sport

Actueel 210 keer gelezen

Voorburg - De geruchten gingen al een tijdje en nu zijn Tonegido en Forum Sport toch maar naar buiten getreden met hun voornemen om samen te gaan. Al met ingang van volgend seizoen zullen de voetbalverenigingen één club vormen onder de naam Forum sport.

Zoals bekend zijn Tonegido en Forum Sport sinds 3 jaar gehuisvest en actief op hetzelfde VoetbalPark ’t Loo in Voorburg. Tonegido als zondagclub en Forum Sport op de zaterdag. Het VoetbalPark wordt op doordeweekse dagen gezamenlijk gebruikt en ook de kantine wordt in een samenwerkingsverband geëxploiteerd. De gebouwen en het huurcontract zijn ondergebracht in de Stichting ’t Loo, waar beide clubs bestuurders aan leveren. Vrijwilligers van beide clubs werken dagelijks al nauw samen. Bij de start van de samenwerking in 2005 is de zondagafdeling van Forum Sport overgegaan naar Tonegido en zijn de zaterdag- en jeugdafdeling van Tonegido al opgegaan in Forum Sport. Kortom: een intensieve samenwerking, die bij velen de vraag deed rijzen waarom Tonegido en Forum Sport niet één club kunnen zijn

De overgang zal op 19 mei in een buitengewone algemene ledenvergadering ter goedkeuring worden voorgelegd aan de leden van Tonegido. Voor de leden van Forum Sport wordt op 23 mei een informatieavond georganiseerd. Indien deze operatie slaagt, zullen 3 voormalige Voorburgse voetbalverenigingen (Tonegido, s.v. Voorburg en c.s.v. Devjo) verenigd zijn in Forum Sport.

Meer in Het Krantje van deze week

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant