Oude jaar gaat in vlammen op

Actueel 82 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Al vroeg op de laatste dag van het jaar was het erg druk op het President Kennedyplein in Leidschendam. Inmiddels voor de 11e maal werd er druk gebouwd aan een grote stapel brandbaar materiaal voor het nieuwjaarsvuur; met vooral veel pallets en kerstbomen.

Ook deze keer waren tal van vrijwilligers op de been om een vuur te maken waar nog lange tijd over nagepraat zou kunnen worden. Tot vroeg in de morgen was het rondom het Nieuwjaarsvuur erg gezellig en uiteraard lekker warm. Ook op andere plaatsen waren er vreugdevuren, zoals in de Zeeheldenwijk nabij de De Ruyterstraat, in

Stompwijk bij het Dorpsnuis, in Voorburg-West op het veld achter Agora aan de Fonteijnenburghlaan en in Voorburg-Midden, op het veld tussen de Prinses Beatrixlaan en de Spinozalaan.

Op deze plaatsen had de gemeente in samenwerking met bewoners maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat het vreugdevuur zo veilig mogelijk verliepen en zo min mogelijk schade werd aangericht aan de omgeving. Op andere plaatsen in de gemeente waren vreugdevuren, mede uit veiligheidsoverwegingen, niet toegestaan.

Klik hier voor meer foto's

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant