Kindertafeltennisfeest wederom succes

Sport 33 keer gelezen

Leidschendam - Zoals de traditie voorschrijft heeft tafeltennisvereniging VVV uit Leidschendam ook dit jaar weer een geweldig festijn georganiseerd met het jaarlijkse kindertafeltennisfeest.

Bijna 150 leerlingen, afkomstig van 24 scholen uit de regio, konden vier dagen lang (tussen kerst en oud en nieuw) genieten van een toernooisysteem met honderden bloedstollende wedstrijden, een geweldige tafeltennisdemonstratie, heerlijke lekkernijen als patat en oliebollen en voor de podiumkandidaten een prachtige standaard, vergezeld met een mooie oorkonde en diverse informatiefolders.

De prijzen werden dit jaar eervol uitgereikt door burgemeester J.W. van der Sluijs. Voor het eerst werd ook gebruik gemaakt van een volautomatisch, digitaal toernooisysteem. In de kantine konden de leerlingen op de zogenoemde Toernooi TV direct bekijken wie er op de banen aan het spelen waren, wat de aankomende wedstrijden waren en hoe de poulestanden eruit zagen. Ook was er dit jaar ruimte voor een spectaculaire lichtshow, die vooraf ging aan de prijsuitreiking.

Tafeltennisvereniging VVV organiseert binnenkort een beginnerscursus naar aanleiding van het geslaagde sportevenement. Inschrijven kan via jeugd@ttv-vvv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant