Geen buit bij overval op supermarkt

Actueel 44 keer gelezen

Leidschendam – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een supermarkt aan de Prins Frederiklaan. Drie gewapende mannen drongen vrijdag 12 december om 06.35 uur de supermarkt binnen en overvielen het aanwezige personeel. De daders probeerden om de kluis te laten openen. Zij slaagden hier niet in, waarna zij er rond 7.00 uur weer vandoor gingen.

De politie, die direct een groot onderzoek instelde, vond kort na de overval in de omgeving van de Sint Martinuslaan de vluchtauto die de verdachten gebruikte, een grijze Volkswagen Passat. Aannemelijk is dat de drie mannen daar zijn overgestapt in een andere auto, vermoedelijk een zwarte Volkswagen Passat of Volkswagen Bora. Vanaf de Sint Martinuslaan ontbreekt van de verdachten ieder spoor.

Heeft u de overvallers zien overstappen in een ander voertuig op de Sint Martinuslaan of heeft u ze bij de supermarkt aan de Prins Frederiklaan gezien? Neem dan contact op met de politieLeidschendam-Voorburg via 0900-8844, of anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant