Kerstproeverij groot succes

ma 15 dec 2008, 17:00 Algemeen 0 keer gelezen

Leidschendam - In theater Camuz vond dinsdagavond 9 december een kerstproeverij plaats onder de naam: ‘Proef de Kerst’. Tal van ondernemers uit het Damcentrum presenteerden smakelijke hapjes of de laatste trends in decoratie.

In de theaterzaal presenteerde Cock van Rijn (Groenten en Fruit) oer-Hollandse erwtensoep en diverse verse sappen. Peter Verbeek van Gall & Gall Verbeek had maar liefst 12 wijnen meegenomen om te laten proeven. Leo de Jong (Visgilde) had diverse luxe visamuses meegenomen, waar smakelijk van gegeten werd. In het theatercafé waren verder Mystico Woonsfeer en tabaksspeciaalzaak de Koning aanwezig met diverse leuke aanbiedingen rondom de kerst.

Frank Wesseling (Wesseling banket) presenteerde zijn prachtige kersttaarten en liet alle bezoekers een heerlijk dessert proeven. Ook Theatercafé Camuz zelf had voor alle bezoekers diverse hapjes verzorgd, die normaal worden gepresenteerd bij borrels en recepties in het theatercafé. Deze succesvolle proeverij was de voorloper van een reeks proefavonden die in 2009 gehouden zullen gaan worden. De heren van het Theatercafé en Gall&Gall komen binnenkort met een proefkalender.

Uit de krant