Succesvol Vlietsteden jeugdtoernooi

Sport 44 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Dit jaar was de beurt aan Badmintonclub Orbiton om het jaarlijkse Vlietstedentoernooi voor de jeugd te organiseren. Het Vlietsteden Jeugdtoernooi is een gezamenlijk jaarlijks toernooi van de 3 Leidschendams- Voorburgse badmintonclubs, BC Voorburg, MCC94 en BC Orbiton.

Met maar liefst 80 inschrijvingen was het toernooi dit keer bomvol. Daarbij opgeteld minstens zoveel enthousiaste ouders maakten dat de sfeer en gezelligheid prima waren. De poules waren dit jaar niet op leeftijd ingedeeld maar vooral op speelniveau. Hierdoor waren er veel spannende partijen, met soms verrassende uitslagen.

Naast alle ‘echte’ prijzen, de bekers en medailles, zorgde Sport 2000 voor extra prijzen in de vorm van cadeaubonnen. Bij het hoogste niveau hoort bij het enkelspel traditiegetrouw de wisselbeker. Bij de dames won Mila Roozen van BC Orbiton deze voor de 2e achtereenvolgende keer, bij de heren was Harold de Wit van BC Voorburg de winnaar.

Nu de 3 clubs er samen al heel wat jaarlijkse jeugdtoernooien op hebben zitten, wordt op 25 april voor het eerst ook een Vlietsteden seniorentoernooi georganiseerd. Ook hier kan op alle niveaus ingeschreven worden, van prille beginners tot spelers van landelijk niveau.

Voor geïnteresseerden met sportieve voornemens voor het nieuwe jaar organiseert BC Orbiton op woensdag 21 januari een open avond in sporthal de Fluit, om 20.00 uur. Kijk op www.orbiton.nl voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant