Bestuurders onder invloed

Actueel 54 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Een 34-jarige Voorburgse automobiliste gaf op woensdag 31 december omstreeks 01.45 uur bij een controle op de Mgr. Van Steelaan direct aan, dat zij teveel had gedronken. De vrouw werd aangehouden en blies aan het politiebureau 570 ug/l. De politie heeft proces-verbaal tegen haar opgemaakt.

Een 17-jarige Voorburgse werd zaterdag 3 januari aangehouden toen zij in beschonken toestand in een brommobiel reed. Agenten zagen het meisje omstreeks 00.46 uur rijden op de Fonteynenburghlaan. Omdat zij nogal slingerde, lieten ze haar stoppen. Tijdens de controle bleek dat de Voorburgse niet in het bezit was van een rijbewijs. Zij werd aangehouden en blies op het politiebureau 420 ugl. Haar ouders werden van de aanhouding in kennis gesteld. Het meisje kreeg voor beide feiten een proces-verbaal waarna zij weer werd heengezonden.

Afgelopen weekeinde werden ook twee automobilisten aangehouden voor het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Een 39-jarige Poolse automobilist moest op zondag 4 januari omstreeks 23.00 uur op de Kersengaarde een blaastest ondergaan. Hij blies 885 ug/l. De officier van justitie legde de man een geldboete van 1550 euro op. De politie heeft proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Een 26-jarige Voorburgse automobilist moest op maandag 5 januari omstreeks 01.00 uur op de Baesjoustraat een blaastest ondergaan. Hij blies 600 ug/l. De politie heeft het rijbewijs van de Voorburger ingevorderd en proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant