Logo hetkrantje-online.nl

Nieuwe vrouwenbijlage Het Krantje

  •   keer gelezen

Pijnacker - Het Krantje krijgt een nieuwe bijlage voor actieve vrouwen. Onder de naam R.O.O.S. worden vrouwen in Leidschendam en Voorburg voortaan vier maal per jaar voorzien van interessante informatie en reportages uit de eigen regio. R.O.O.S staat voor Regionaal, Ondernemend, Ontspannen en Sociaal. Het zijn de vier hoofdthema’s die aan bod komen in de bijlage. De eerste R.O.O.S. verschijnt op 18 maart.

R.O.O.S. verschijnt op dit moment al ruim een jaar in de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland en wordt daar zeer enthousiast ontvangen, zowel door lezeressen als door adverteerders. Onder het motto ‘R.O.O.S. opent je wereld dichtbij’ geeft de bijlage veel leuke informatie over wonen, winkelen, werken en ontspannen in je eigen omgeving. Daarnaast zijn er interviews met vrouwen die een bijzonder verhaal hebben. Ook recepten en woonreportages waarbij wordt ‘binnengekeken’ in een bijzonder huis, maken onderdeel uit van de bijlage.

Onderscheid

R.O.O.S is een idee van tekstschrijver/communicatieadviseur Jeanette Voets uit Bleiswijk. Samen met Telstar Uitgeverij uit Pijnacker gaf zij vervolgens vorm en inhoud aan het idee en ontstond een prachtige vrouwenbijlage. Volgens Jeanette ligt de kracht van R.O.O.S. in de regionale insteek van het blad. Het zorgt voor herkenbaarheid bij de lezeressen. Daarmee onderscheidt het zich heel duidelijk van alle andere uitgaven voor vrouwen.

R.O.O.S. zoekt columnist(e)

Houd jij van schrijven en wil jij graag je dagelijkse belevenissen delen met een groot publiek? Dan komt de redactie van R.O.O.S. graag met jou in contact. R.O.O.S. zoekt een columnist (e) die op humoristische maar ook scherpe wijze zijn of haar belevenissen beschrijft in een column van ongeveer 500 woorden. Belangrijk is dat je woont in Leidschendam-Voorburg, ervaring hebt met schrijven en een kort verhaal kan produceren met een heldere boodschap. Stuur een e-mail met je persoonlijke gegevens en je leeftijd en één of twee voorbeelden van recent schrijfwerk naar redactie@roosmagazine.nl Vermeld erbij dat het gaat om de editie Leidschendam-Voorburg. Kijk voor meer informatie op www.roosmagazine.nl.

R.O.O.S. zoekt covermodellen

Ben jij een vrouw tussen de 25 en 45 jaar, woon je in Leidschendam-Voorburg en wil je graag een keer als model op de cover van R.O.O.S. staan? Stuur dan een e-mail met je persoonlijke gegevens en een recente foto naar redactie@roosmagazine.nl Ervaring is helemaal niet nodig. Wel vinden we het leuk als je motiveert waarom je graag een keer model wilt zijn. Kijk voor meer informatie op www.roosmagazine.nl.

Meer berichten