Noodlokaal Groen van Prinstererschool

Actueel 81 keer gelezen

Voorburg - Wethouder Zwartepoorte (onderwijs) heeft op 17 februari het nieuwe noodlokaal van de basisschool Groen van Prinsterer officieel geopend.

Het nieuwe gebouwtje heeft ook een eigen naam gekregen: De Groene Prins. Voor het vinden van een goede naam was een prijsvraag onder de leerlingen uitgeschreven. De winnende naam is bedacht door Sophie de Lauwere, Iris Verheij en Jasper Twilt.

Mevrouw Zwartepoorte mocht de nieuwe naam onthullen. Zij heeft de winnende kinderen gelijk in het zonnetje gezet. De Groen van Prinstererschool in Voorburg kent een gezonde groei, en na de zomervakantie was er te weinig plaats voor alle nieuwe kleuters. De school heeft samen met de Lucas Onderwijsgroep, waartoe de school behoort, veel inspanningen verricht om zo snel mogelijk een nieuw noodlokaal te realiseren.

Mede dankzij de inspanningen van wethouder Zwartepoorte is het gelukt alle kleuters een prima huisvesting te geven. Het nieuwe lokaal staat er fris en fleurig bij! De school heeft gelijk ook het schoolplein een flinke opknapbeurt gegeven. Met hulp van veel ouders en een aantal leerkrachten zijn er twee nieuwe speeltoestellen op het schoolplein geplaatst. Alle kinderen van de Groen van Prinstererschool zijn dan ook heel trots op de nieuwe lokalen en het schoolplein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant