Paultje Pils promoot Zeriouz Zoeterwoude

Actueel 125 keer gelezen

Stompwijk - Ter ondersteuning van de actie Seriouis Request van 3FM, waarbij geld wordt ingezameld voor de bestrijding van malaria door het Rode Kruis, wordt in Zoeterwoude en Stompwijk ?Zeriouz Zoeterwoude? georganiseerd.

De actie is goed aangeslagen in Stompwijk, want daar is de afgelopen weken volop actie gevoerd om geld in te zamelen. Stompwijker Paultje Pils zal het Zoeterwoudse evenement in het Glazen Huis in Groningen ook persoonlijk promoten. De initiatiefnemers van Zeriouz Zoeterwoude gaan de opbrengst van de actie daar persoonlijk afleveren.

Met Zeriouz Zoeterwoude wordt aangesloten bij de opzet en het doel van Serious Request van 3FM. Er is ??n groot verschil: de deejays van 3FM laten zich in een glazen huis in Groningen opsluiten en draaien plaatjes om geld in te zamelen, terwijl in Zoeterwoude alle plaatjes op zondag 20 december ?live on stage? worden gespeeld.

Er hebben zich al vijftien bands aangemeld. Zeriouz Zoeterwoude wordt een mix van een avondvullend muziekprogramma, het goede doel, gezelligheid en een ontmoetingsplek van veel oude bekenden. Plaats van handeling is het Muziekcentrum aan de Schenkelweg. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis en wordt gebruikt voor de bestrijding van malaria.

Liefhebbers die er zondagavond bij willen zijn, moeten vroeg zijn (aanvang 20.00 uur). Er is wel een ?overloop? geregeld naar Caf? De Meester aan de Zuidbuurtseweg, zodat belangstellenden niet in de kou hoeven te staan. De optredens zijn daar te volgen.

Reeds 4.500 euro

De teller voor het goede doel, de bestrijding van malaria door het Rode Kruis, stond begin deze week op ruim 4.500 euro en het eind is nog niet in zicht. In de loop van deze week zal ongetwijfeld nog geld worden ingezet en ook op de avond zelf is er volop gelegenheid om artiesten financieel te steunen en ze sneller op het podium te krijgen.

Bijdragen aan de actie kunnen ook worden gedaan in de drie Glazen Huizen, die in Stompwijk (Sportpark De Meerhorst) en Zoeterwoude zijn te vinden. Wie Zerious Zoeterwoude wil steunen, kan een bedrag overmaken op rekeningnummer 47 16 38 951.

Als u een van de bands of artiesten wilt steunen, vermeld dan de naam van de band en de titel van het nummer. Alle informatie is te vinden op de site www.zeriouzzoeterwoude.webs.com Ook de top 10 is daar te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant