Prijsuitreiking Pin en Win Leidsenhage

Actueel 165 keer gelezen

Leidschendam - Op het grote podium in hartje Leidsenhage (bij slecht weer op het overdekte stuk tussen Hema en C&A) vindt op zaterdag 27 februari om 13.00 uur alweer de 4e prijsuitreiking plaats van de grote actie ‘Pin en Win Leidsenhage’.

Deze actie is een groot succes. Inmiddels begint de magische grens van 100.000 geregistreerde PIN-bonnen in zicht te komen. Ook maken velen gebruik zich gratis aan te melden als V.I.P. van Leidsenhage. Hiermee verzekert men zich van regelmatige toezending van informatie en komt men zo nu en dan in aanmerking voor exclusieve presentjes.

In totaal zullen zaterdag 36 extra prijzen worden uitgereikt met een totaalwaarde van ruim € 4.000,- Hoofdprijzen (belastingvrij) zijn onder meer een prachtig Rado horloge (€ 640,-), een Hypoxikuur (€ 499,-), een entertainment tas (€ 300,-), een Weber BBQ (€ 399,-) en nog veel meer prijzen, variërend van 1 minuut gratis winkelen, een Guess horloge (€ 199,-), vers sushipakket, Nespresso apparaat (€ 179,-) tot een tapasset enz. Zie voor het volledige overzicht de website.

Veiligheid voorop

Eind oktober 2009, startten de winkeliers in Winkelcentrum Leidsenhage te Leidschendam een grootschalige consumentenactie waarmee zo’n 200 prijzen zijn te winnen met een totale waarde ad € 22.000,-

Een actie gesteund door de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen met als belangrijkste doel het verder ontwikkelen van de goede veiligheid in het winkelcentrum. Dit zowel voor ondernemers als consument. Veiligheid staat al lang hoog in het vaandel van de ondernemers. Leidsenhage beschikt niet voor niets als een van de weinige winkelcentra in ons land over een tweede veiligheidsster.

Deze actie waarbij zowel ondernemers als consumenten gestimuleerd worden zowel kleine als grote aankopen met PIN te betalen in plaats van contant past volledig in dit beleid. De 5 maanden durende actie is nu 4 maanden ver en heeft nog 1 maand te gaan. Een periode waarin iedere maand tientallen, aantrekkelijke prijzen zijn te winnen met een uiteindelijke hoofdprijs ad € 5.000,- belastingvrij.

Deze hoofdprijs zal worden uitgereikt in de laatste trekking op 27 maart. Overigens blijven alle eerdere winnaars onverminderd meedingen naar deze hoofdprijs en andere (nog) te winnen prijzen. Meer informatie op

http://www.leidsenhage.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant