Verkiezing vrijwilligers van het Jaar

Actueel 42 keer gelezen

Voorburg - Dit jaar organiseert het Vrijwilligerspunt i.s.m. de gemeente voor de 3 keer de Vrijwilligersprijs. De prijs is een initiatief van de gemeente Leidschendam-Voorburg om zo de vrijwilligers werkzaam in deze gemeente en de organisaties die een goed vrijwilligersbeleid voeren, in de schijnwerpers te zetten.

Op de website www.vrijwilligersprijs.nl staat alle informatie over deze verkiezing. Vanaf nu tot 19 mei kunnen vrijwilligers en organisaties aangemeld worden. De jury, bestaande uit een vertegenwoordiging vanuit o.a. de Adviesgroep Vrijwilligers Leidschendam-Voorburg (AVLV) en het Vrijwilligerspunt, selecteren de genomineerden, waarna er vanaf woensdag 26 mei kan worden gestemd.

Aanmelden kan via de website (www.vrijwilligersprijs.nl) of schriftelijk. U kunt uw aanmelding met motivatie dan sturen naar: Vrijwilligerspunt, Van Royenstraat 2, 2273 VD Voorburg o.v.v. verkiezing 2009 o.v.v. eigen gegevens en motivatie. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Vrijwilligersfeest op vrijdag 18 juni. Meer informatie via tel. 070-3004746 of info@vrijwilligerspunt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant