Rustige woondag in Damcentrum

Actueel 58 keer gelezen

Leidschendam - In het kader van ‘Het Damcentrum; Wij weten van wonen’ organiseerde de Ondernemersvereniging Damcentrum (OVD) in Leidschendam zaterdag een speciale woondag. Mede door het mooie weer was het vrij rustig; al hadden de deelnemende bedrijven wel redelijke wat aanloop van belangstellenden.

Er waren allerlei activiteiten op de hoek van de Oude Trambaan met de Damlaan, op de stoep voor Greenwood Parket en in het achterste gedeelte van het voormalige pand van Fleur 2000. Kinderen konden stoepkrijten en deelnemen aan de wedstrijd ‘Teken je droomkamer’.

Verder gaf een verkoopstyliste van Casa&Co (zie www.casaenco.nl) advies over het stylen van een woning voor de verkoop, zodat het pand zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd en maakte een interieurstyliste van For-U-nic Interieurontwerpen (e-mail: n.dissel@planet.nl) moodboards voor belangstellenden. Een moodboard biedt handvaten voor een nieuw interieur en vormt zo een goede basis voor een inrichting in eigen stijl en kleur.

Samenwerking

Aan de woonweek werd deelgenomen door Schuijt Interieur, Mystico Woonsfeer, Bibelot, Greenwood, Verfhandel Van Laar en Lameko aan de Damlaan, Rijnland Makelaars aan de Damstraat,iPlus Makelaardij en Remax Makelaars aan de Zaamolenstraat, Agterdenbosch Makelaars aan de Koningin Julianaweg, Atelier Van Rijswijck aan de Venestraat en Paco Tapijtshop aan het Sluisplein.

“De winst van het geheel zat hem toch in de samenwerking van 12 bedrijven in het naar buiten treden met betrekking tot wonen. We zullen de activiteiten evalueren en willen in woonmaand oktober dan weer iets gezamenlijks doen”, aldus Jan Schijt van Schuijt Interieur en lid van de Kopgroep van de OVD.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant