Koninginnedagactiviteiten

Actueel 119 keer gelezen

Voorburg - ’t Historische Centrum van Voorburg zal op 30 april 2010 weer helemaal oranje gekleurd zijn. Koninginnedag wordt weer groot gevierd. In alle vroegte kan iedereen een goed plekje opzoeken in de Voorburgse Herenstraat of een van de aansluitende straten.

Op de vrijmarkt in het oude centrum is succes verzekerd. Het winkelcentrum bestaat uit ongeveer 180 kleine, zelfstandige ondernemers. Hier kunt u nog ervaren wat echte service is. Natuurlijk zullen ook de ondernemers hun steentje bijdragen aan de feestvreugde. Ter ontspanning zullen er diverse springkussen staan en kunnen er oud-hollandse spelletjes gespeeld worden. Van 12.00 tot 22.00 uur zijn er bij Latin Flavour live optredens. Meer op www.voorburgcentrum.nl.

Vrijmarkt Eendenplein Leidschenveen

Op het Eendenplein in Leidschenveen zijn er van 11-17 uur spelletjes. Hindernisbaan, demonstraties en workshops, Ado Jeugd, Zumba, korfbal, ballet en nog veel meer. Feestelijke Opening om 12.00 uur. Koffie-/Theeterras Rad van Fortuin en muzikale afsluiting door Stephens Streets Band van 17-19 uur Alle activiteiten zijn gratis. Meer info op www.oranjefeestleidschenveen.nl

Oranje Muziekspektakel aan de Trekvliet

Op Koninginnedag is er vanaf 13.00 uur een muziekspektakel bij Grand Café De Conckelaer. Dit muziekspektakel vindt plaats op en om het water van de Trekvliet bij de Geestbrug. Genieten van diverse artiesten kan vanaf een terrasboot of de waterkant.


Naast dit muziekspektakel is er genoeg te eten en te drinken. De muziekliefhebbers komen volop aan hun trekken. Er is een springkussen voor de kinderen en voor de allerkleinsten is er een leuke kinderactiviteit. 's Avonds gaat binnen het feest nog tot laat door.

Nieuw dit jaar is de pendeldienst tussen Den Haag en Voorburg. Stichting De Ooievaart / De Vlietvaart organiseert dit jaar namelijk voor de eerste keer in samenwerking met Grand Café De Conckelaer een pendeldienst. Deze pendeldienst zal voorzien in de behoefte om Koninginnedag op meer dan één locatie mee te kunnen maken.

Het betaalbewijs van de pendeldienst kan ingewisseld worden voor een biertje of een frisje bij Grand Café De Conckelaer. Meer informatie op www.conck.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant