Hans Vermeulen op 5e editie VoorburgBAND

Actueel 49 keer gelezen

Voorburg - Hans Vermeulen Voorburgs meest beroemde en gelauwerde singer-songwriter staat op 30 april weer op het VoorburgBANDS Podium alsof hij nooit meer dan tien jaar geleden naar Thailand emigreerde.

De nog steeds actieve Vermeulen doet nu alleen een aantal exclusieve optredens in Nederland en heeft minstens een keer per jaar een indrukwekkende theatertour in Nederland en België. Vermeulen met zijn all-star band The Rest vormt op 30 april de top act van de 5e editie van het VoorburgBANDS Podium.

Samen met een aantal andere uitstekende acts is de 5e editie van het VoorburgBANDS Podium dit keer op Koninginnedag gepland omdat het altijd feest is in en rond Herenstraat van het oude centrum van Voorburg. Het podium brengt een ‘line-up’ van bands en acts die een relatie met Leidschendam Voorburg hebben of hebben gehad zoals Vermeulen.

Zij zullen vanaf 16:00 uur zorgdragen voor een non-stop uitvoering van dit evenement. VoorburgBANDS die zicht inzet voor bands uit Voorburg, Leidschendam, Stompwijk en de regio heeft dit jaar met haar vrijwilligers en sponsors gezorgd voor een aantal nieuwe en bestaande formaties die in kwaliteit niets maar dan ook niets onderdoen voor de nationale en internationale acts in hun genre.

Het spetterende non-stop programma dat begint om 16:00 uur vindt plaats bij de Muziekkoepel in park Vreugd en Rust waar ook een drankje en een oosterse snack genuttigd kan worden. Meer info op: www.voorburgbands.nl

Programma

16:00 - The Heritage

16:45 - Willem Bodhi

17:00 - Bas Paardekooper & the Blew Crue

17:45 - Willem Bodhi

18:00 - The Electric Guitars

18:45 - Willem Bodhi

19:00 - Hans Vermeulen + The Rest

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant