Mies Bouwman overhandigt cheque Hospice

Actueel 80 keer gelezen

Voorburg - Hospice Voorburg-Rijswijk ontving vrijdag 27 augustus uit handen van Mies Bouwman een cheque ter waarde ? 2.500,- van het Monuta Charity Fund. Tevens overhandigde Elly Spoelstra, vice-voorzitter van de Soroptimistenclub Voorbrug - Rijswijk e.o. een cheque ter waarde van ? 2.000,-

De bewoners gaan met hun tijd mee daarom zijn beide donaties bestemd voor Ipods en dockstations. Zo kunnen de bewoners van hun favoriete muziek genieten.

Monuta geeft jaarlijks een deel van haar winst aan lokale goede doelen via het Monuta Charity Fund. Mies Bouwman is ambassadeur van deze organisatie, maar in Voorburg was het de laatste keer dat zij een gift (symbolisch) overhandigde.

De andere partij die geld heeft ingezameld, is de Soroptimistclub Voorburg/Rijswijk e.o. Dit is een serviceclub voor werkende vrouwen. De donatie is bijeengebracht door diverse activiteiten, zoals een bridgedrive, een sponsordiner en een kledingbeurs.

Zowel Monuta als de Soroptimisten hebben een langjarige relatie met het Hospice Voorburg-Rijswijk en de afgelopen jaren al diverse malen een financi?le bijdragen gegeven. Hospice Voorburg-Rijswijk is een huis waar mensen in de laatste levensfase kunnen verblijven. Zij biedt deskundige en liefdevolle zorg.

Een team van vrijwilligers en verpleegkundigen staat dagelijks klaar voor de bewoners. Hospice Voorburg-Rijswijk is afhankelijk van donaties en schenkingen van bedrijven en particulieren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant