Shalalie Sieneke komt naar Leidsenhage!

Actueel 65 keer gelezen

Leidschendam - Eurovisie Songfestival deelneemster Sieneke heeft in de afgelopen maanden niet bij de pakken neer gezeten. Ondanks dat Sieneke niet wist door te dringen tot de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft zij toch de harten van vele Nederlanders gestolen.

"Zij voelde zich gesteund door de veelal positieve reacties en kon met opgeheven hoofd terugblikken op een zeer bijzondere periode en met een open blik naar de toekomst kijken", zo meldt haar manager aan Het Krantje Online.

"Platenmaatschappij NRGY Music wilde ook dolgraag verder met Sieneke en zodoende werd een contract getekend voor maar liefst drie albums.

De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van het verzamelen van liedjes, iets waar Sieneke zeer nauw bij betrokken was. Zij wilde zingen wat het dichtste bij haar gevoel lag. Samen met gelegenheids producersduo Marianne Weber en Hans Aalbers heeft zij het beste van zichzelf gegeven om het Nederlandse publiek een album te schenken die in menig huiskamer voor een lach en een traan zullen zorgen."

Op zaterdag 6 november presenteert Sieneke haar album in Winkelcentrum Leidsenhage te Leidschendam. Om 12.00 uur verzorgt zij een kort optreden op het grote podium en krijgen de fans de gelegenheid met haar op de foto te gaan. Dit promotie-optreden komt tot stand in samenwerking met de Free Record Shop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant