Voorburger verdacht van kraak supermarkt

Actueel 37 keer gelezen

Oud-Beijerland - Zowel in een tankstation aan de Beneden-Oostdijk in Oud-Beijerland als een supermarkt aan de Emmastraat in Heinenoord is in de nacht van zondag op maandag 1 november ingebroken. In beide gevallen werden sigaretten meegenomen.

Omstreeks 03.40 uur kreeg te politie een inbraakalarm van het tankstation. "Daar bleken de vogels al gevlogen", vertelt een woordvoerder van Zuid-Holland-Zuid. Rond 04.00 uur was het raak bij de supermarkt. "Daar werden twee mannen betrapt toen zij nog in de zaak aanwezig waren. Bij het zien van de politie zetten zij het op een lopen waarna een achtervolging werd ingesteld."

Na een uitgebreide zoekactie waarbij ook een politiehond werd ingezet, werd anderhalf uur later één van de verdachten in de struiken aan de Heyne van Althenastraat aangetroffen en aangehouden. Dit betreft een 25-jarige man uit Voorburg.

De politie onderzoekt of beide zaken met elkaar in verband kunnen worden gebracht. Mensen die iets verdachts hebben gezien rond genoemde tijdstippen worden verzocht zich te melden bij de recherche in Oud-Beijerland. Dat kan ook telefonisch op het nummer 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant