Vrouwen RKAVV voortaan op maandag?

Sport 31 keer gelezen

Leidschendam - Vrouwen derdeklasser RKAVV won maandagavond in plaats van zaterdagmiddag haar uitwedstrijd bij Soccer Boys in Bleiswijk. Het werd 2-6 door doelpunten van Marianne Baijens, Nicole Spigt, Linda Verkijk (2), Claudia van der Hulst en Mandy Martens.

Trainer Marcel van Es legt uit waarom de competitiewedstrijd verplaatst werd. “Yvonne Piekhaar, Linda Verkijk en Mandy Martens, die allen familie van elkaar zijn, hadden zaterdag een groot familiefeest. Wij hebben de KNVB en Soccer Boys gevraagd om naar een midweekse avond te mogen uitwijken en daar werkten ze aan mee.” Gezien het resultaat is het voortaan competitiespelen op een doordeweekse avond een optie. “Ja, dat zeiden wij ook gekscherend tegen elkaar. We speelden ontzettend goed”, aldus Van Es, die zijn ploeg de laatste tijd het niveau niet zag halen wat men in huis heeft.

“We vonden de zogenaamde derde man maar niet. Nu lukte dat wel en vaak. Het inspelen van de één na de ander en een derde die vervolgens de bal in de ruimte meekrijgt. Het zag er schitterend uit. Nu maar zien of ze dat zaterdagmiddag ook weer kunnen laten zien.”

> rkavv.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant