2 januari: Oud-Wilhelmus - oud-Tonegido

Sport 656 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Zoals vorige week al gemeld wordt de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging Wilhelmus zondag 2 januari om 15.00 uur voorafgegaan door een wedstrijd tussen oud-Wilhelmus en oud-Tonegido.

Initiatiefnemer Marcel Commers van Wilhelmus maakte zijn ‘selectie’ in het voorige Krantje al bekend. Andre Postma en Marijn Mokveld zijn de keepers. Verder zijn Ton Boting, Ton Jenner, Cor van der Holst, Ed de Maat, Felix Ruiterman, Chris Strang, Ronald Hes, Ronald Willemse, Rob Dorlas, Henry Pouw, Paul Osinga, Piet van Rijn, Richard van der Vaart, Ron Hogeboom, Ronald Trouwborst, Steve Faber, Wieteke Guntermohr, Harry de Jong, John van der Zwan en Lucas van Gerwen van de partij. De andere initiatiefnemer René de Haas, jeugdtrainer bij Wilhelmus en oud speler en trainer bij Tonegido, heeft ook zijn aanmerkelijk jongere selectie van oud-Tonegido bekend gemaakt. “De leiding bestaat uit Wim van Laar en John Karelse, zoals jullie vorige week al in Het Krantje vermeldden. De grensrechter is Wim Thoms. Elftalleider is Jan Polderman en hoofdmateriaalman is good old Wout Slappendel.”

De Haas komt niet

Keeper Max de Jong (nu keeperstrainer bij ADO Den Haag), Mario Mansveld, Ferdi Claessen, Brian Moen (allen nog actief bij Wilhelmus in het eerste elftal), Edwin Grünholz, Michel Schouten, Rob van Elleswijk, Max Tjaden, Ferry Jansen, Kees Thies, Arie vd Padt, Cees Jan van de Berg, Frits de Bruin, Gilbert Taument en Ray Kolf hebben De Haas toegezegd om te komen spelen. “En acteur Bas Muijs doet mee als oud-zaalvoetballer van Tonegido. Met RTL4-coryfee John Williams zijn we in contact. Hij voetbalde in de jeugd bij RKAVV en heeft ook nog een tijdje bij Tonegido gevoetbald.”

Verder is De Haas nog bezig met andere voormalige Tonegido-spelers. “Dat zijn Jeroen Corver, Joost Timmer, Robin Knoester, Eduard vd Star, Remco de Graaff, Paul van Melzen en Pierre Schultz. Die komen er nog bij, of daar zijn we naar op zoek, of daar krijgen we nog antwoord van.” Ook kreeg De Haas nog berichten van verhindering. “Harry de Haas komt niet, in tegenstelling tot wat jullie vorige week in Het Krantje vermeldden. Met oud-keeper Jos van Rhijn heeft hij een toernooi bij VUC, waar ze nog in een lager elftal voetballen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant