Eigenaren gestolen sieraden gezocht

Regio 92 keer gelezen

Regio - In het rechercheonderzoek naar een serie woninginbraken in Wassenaar, Leidschendam en de Haagse wijk Segbroek, is de politie op zoek naar eigenaren van gestolen sieraden. Op verdenking van deze inbraken werd eerder al een 39-jarige Haagse veelpleger aangehouden.

De recherche van Bureau Wassenaar - die het onderzoek 'draait' - houdt de man verantwoordelijk voor tenminste 14 woninginbraken en ??n mishandeling. De inbraken vonden plaats in de regio Wassenaar, Leidschendam en de Haagse wijk Segbroek, in 2009 en 2010. De man zit vast en zal zich 10 maart voor de rechter moeten verantwoorden.

De verdachte had het vooral gemunt op sieraden, telefoons en laptop. Een deel van deze buit heeft de politie nog niet bij de rechtmatige eigenaars kunnen terugbrengen. Bent u ook het slachtoffer van een woninginbraak in Wassenaar, Leidschendam en Segbroek en mist u nog sieraden? Klik dan hier. Mensen die hun eigendommen herkennen, worden verzocht contact op te nemen met de recherche van Bureau Wassenaar via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant