Gemeentebelangen bezorgd over Marienpark

Actueel 44 keer gelezen

Leidschendam - De fractie van Gemeentebelangen heeft een Kerstbezoek gebracht aan de bewoners van woon-zorgcentrum Mariënpark in Leidschendam.

De bewoners worden al geruime tijd geconfronteerd met sloopwerkzaamheden en hun woon- en leefomgeving staat er daardoor uiterst troosteloos bij. Gemeentebelangen heeft de bewoners getrakteerd op een kerststaaf, die onder grote dankbaarheid werd aanvaard.

De fractie van Gemeentebelangen maakt zich al geruime tijd zorgen over de ontwikkelingen rond woon-zorgcentrum Mariënpark. De bewoners worden geconfronteerd met sloopwerkzaamheden, maar een duidelijk antwoord van het college van B&W over de voortgang in de nieuwbouwplannen van Mariënpark blijft uit.

De directe omgeving rond Mariënpark ziet er uiterst troosteloos uit. Voor de bewoners en omwonenden is dat niet prettig. Duidelijkheid over Mariënpark is dus dringend gewenst.

Triest

"Het is toch te triest voor woorden dat de bewoners van Mariënpark alles om zich heen zien verdwijnen, terwijl juist deze doelgroep verzorgd moet worden!" aldus Nico Hooijmans, raadslid Gemeentebelangen.

Gemeentebelangen wilde met de kerstactie de bewoners van Mariënpark een hart onder de riem steken. "En neem van mij aan dat deze kerstattentie enorm werd gewaardeerd", aldus Nico Hooijmans.

Op de vraag van wie deze kerststaaf was, reageerden de bewoners door te zeggen dat Gemeentebelangen de enige partij is die zich bekommert om de belangen van de bewoners. Deze waardering werd door de fractie graag in ontvangst genomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant