'Mijdam negeert gevoelens inwoners'

Actueel 11 keer gelezen

Voorburg- Fractievoorzitter Hans Peter Klazenga begrijpt niets van de uitspraken van wethouder Heleen Mijdam dat zijn partij een democratisch besluit heeft genegeerd.

“Ze heeft weliswaar gelijk dat de Raad het besluit nam om het Servicepunt in de Herenstraat te laten verdwijnen,’’ zegt hij. “Maar zij gaat volkomen voorbij aan de gevoelens die bij inwoners uit deze gemeente leven. Sterker nog, ze negeert deze mensen volkomen.''

Klazenga: “Kennelijk wil ze de aanval openen op Gemeentebelangen. Maar het blijft een vreemde zaak dat het Servicepunt volledig verdwijnt. Dit houdt nog altijd veel mensen terecht bezig. Neem bijvoorbeeld de vergaderruimte van Swanesteyn, die amper wordt gebruikt. Daar kun je daar toch een Servicepunt inrichten? Ik liep overigens mijn hond uit te laten in het Mariënpark en ben vervolgens geschrokken van alle rotzooi die daar ligt. Als mevrouw Mijdam hart voor de burgers heeft, dan zorgt ze als wethouder voor dat zoiets snel wordt opgeruimd. Wederom blijkt dat ze geen rekening houdt met de gevoelens van de inwoners”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant