Wintertour voor de tennisjeugd

Actueel 16 keer gelezen

Leidschendam - Vanaf zondag 15 januari start er op Westvliet een wintercompetitie voor de jeugd.

De competitie is bedoeld voor álle junioren, van 5 t/m 17 jaar. De poules worden ingedeeld op leeftijd, niveau en toepasbare baansoorten. Zo spelen de kleinsten op een minibaan. De oudere kinderen spelen op een 3/4 baan of een hele baan.

"Je speelt als team samen met een dubbelpartner", zegt wedstrijdleider Alex Luneman. " Bij het inschrijven kan je die partner invullen. Weet je niemand om mee te dubbelen? Geen probleem, wij zoeken dan iemand voor je. het doel is om de tennisjeugd goed door de wintermaanden door te helpen."

Speeldagen zijn zondagmiddag tussen 12.00-16.00 uur. "Jullie spelen iedere week allebei een enkelspel van één uur en samen een dubbelspel van één uur tegen een ander team", aldus Alex Luneman. " Per wedstrijd speel je twee sets van een half uur met games doortellen. Schrijf je snel in via onderstaand mailadres en doe gezellig mee. Mocht je twijfelen of je hier wel aan mee kan doen qua niveau en of leeftijd, schroom niet om even te mailen naar info@tennisschooljanderook.nl.

Luneman: "De kosten voor deze middagen bedragen € 10,- per persoon per speelmiddag. Indien je een datum verhinderd bent kun je dit opgeven maar we hopen je acht zondagen te mogen zien spelen. Er wordt de eerste speeldag gekeken hoe vaak je bent ingedeeld."

De speeldagen zijn: 15 - 22 - 29 januari / 5 - 12- 19 februari / 11 - 18 maart 2012

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant