Straatroof op de Pr. Bernardlaan

Actueel 42 keer gelezen

Voorburg – Een 13-jarige Voorburger is op vrijdag 23 december omstreeks 08.15 uur op de Prins Bernhardlaan het slachtoffer geworden van een straatroof. De politie doet alsnog een oproep aan getuigen om zich te melden.

De jongen wilde weten hoe laat het was en keek daartoe op zijn iPhone. Drie jongens, in de leeftijd van 14 en 15 jaar en afkomstig uit Voorburg en Den Haag zagen hun kans schoon om de Voorburger te beroven van zijn iPhone.

Terwijl twee jongens hem vastpakten, doorzocht de derde de zakken van de Voorburger en haalde daar de mobiele telefoon uit. Een persoon was getuige van de diefstal en verstrekte de politie een goed signalement van de daders.

De schoolagenten wisten te achterhalen op welke school de verdachten onderwijs volgden. Later die avond werden al twee leerlingen aangehouden op verdenking van de diefstal. Naar de derde verdachte en de mobiele telefoon wordt nog een onderzoek ingesteld. De politie roept personen, die informatie omtrent de daders en/of de straatroof kunnen verstrekken, op zich te melden bij de recherche van bureau Leidschendam/Voorburg middels het algemene telefoonnummer van de politie : 0900-8844. Anoniem bellen kan ook. Belt u dan de M-lijn. Dit telefoonnummer is 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant