Nieuwjaarinstuif winkeliers Damcentrum

Actueel 64 keer gelezen

Leidschendam- Het jaar 2012 wordt een heel belangrijk jaar voor ondernemers en consumenten in Leidschendam Centrum. Daarom staat de nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemersvereniging Leidschendam Centrum op 9 januari a.s. – tijdens een avonduitzending van Midvliet FM – geheel in het teken van alle activiteiten die de voltooiing van het nieuwe Damplein zullen gaan omlijsten.

Alle winkeliers zijn in de studio aanwezig om allereerst elkaar en een groot aantal genodigden nieuwjaar te wensen, maar tegelijk ook hun plannen voor het komende jaar bekend te maken. Onder leiding van promotiemanager Peter Verbeek is een evenementenkalender opgesteld, die ervoor zal zorgen dat er elke maand in het winkelcentrum het nodige te beleven valt.

Het is een ambitieus programma van activiteiten, dat onder meer zal inhaken op de jaarlijks terugkerende lokale evenementen op cultureel en historisch gebied, zoals de Open Monumentendag en de Vlietdagen. Maar ook aan een Midzomernachtfestival en Haloween is gedacht. Genoeg redenen om tussen 19.00 en 22.00 uur eens binnen te lopen bij Midvliet aan de Damlaan 35a en samen met de ondernemers in Leidschendam Centrum het nieuwe jaar in te luiden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant