Afbeelding

Rob bij GroenRijk De Wilskracht

Algemeen 28 keer gelezen

Den Haag - Aanstaande maandag wordt het groene gedeelte, van het populaire SBS 6-programma Robs Grote Tuinverbouwing, opgenomen bij GroenRijk De Wilskracht aan de Donau in Leidschenveen.

Rob Verlinden gaat ook de komende uitzendingen weer doen waar hij in uitblinkt: elke week geeft hij een tuin een spectaculaire metamorfose. Hij wordt daarbij geholpen door styliste Jorna Spapens die het interieur op haar eigen wijze onder de loep neemt en kok Jeremy Vermolen die wekelijks een bijzonder gerecht op tafel zet. Dit bijzondere drietal zorgt voor een groen, lekker en vrolijk tuinverbouwingsfeest.

Robs Grote Tuinverbouwing is een programma voor de echte groenliefhebber. Samen met GroenRijk helpt Rob Verlinden bij creëren van een groen leven met oplossingen, ideeën, suggesties en tips!

Robs Grote Tuinverbouwing is iedere zaterdag te zien om 17.00 uur bij SBS 6. De herhaling wordt op zondag om 10.00 uur uitgezonden bij SBS 6. De uitzending die wordt opgenomen bij GroenRijk De Wilskracht wordt 21 en 22 april 2012 uitgezonden. Kijk voor alle vestigingen en meer informatie ook op www.groenrijk.nl.

Uit de krant