Dans aan de Vliet voor peuters

Actueel 43 keer gelezen

VOORBURG - Mira Moreno, dansdocent en organisator van de danswedstrijd “Dans aan de Vliet” voor kinderen en jongeren, begint in augustus met haar peuterdanslessen (voor peuters van +2 -4 jaar). Het programma heet Voetje voor voetje en is een onderdeel van haar 12-jarige ervaring met de allerkleinsten.

De eerste proeflessen zal Mira geven tijdens het Cultureel Zomerfestival op zaterdag 25 augustus 2012 in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg. Op zaterdag 8 september wordt het dansseizoen van Stichting Dans aan de Vliet geopend met de 2-daagse danswedstrijd in theater Camuz. Ook dan zijn er proeflessen voor de peuters.

Voor de proeflessen tijdens het Cultureel Zomerfestival is het niet nodig u aan te melden. Voor de lessen in theater Camuz op 8 september is aanmelding wel vereist i.v.m. het beperkte aantal deelnemers op het toneel.

Het Koepelfonds heeft de Stichting Dans aan de Vliet gesponsord met de aanschaf van dans- en beweegmateriaal.

De peuterlessen worden elke zaterdag van 11:00 - 11:45 uur gegeven in de zaal van basisschool De Zonnewijzer (Rijnlandstraat 159). Voor meer informatie over prijzen en de programmaopbouw kijkt u op www.dansaandevliet.nl onder het kopje “Evenement 2012” of stuur een bericht naar info@dansaandevliet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant