St.Caecilia te gast bij Dans aan de Vliet

Actueel 36 keer gelezen

VOORBURG - Op 8 september tijdens de Open monumentendag en de derde editie van de kinderen en jongeren danswedstrijd zijn een aantaal optredens met dans em muziek gepland. De initiatiefnemer Mira Moreno is blij met het muziekprogramma die In de ban van Dans in de avond wordt in theater Camuz gespeeld.

Blaazersorkest Windkracht 10 van de muziekvereniging St.Caecilia is te gast bij Dans aan de Vliet. In de middag wordt in huis Swaenstein een klein optreden verzorgd waar de duo piano en cello Per Due(Esther Klaassens en Thomas Guirten) optreden in de tuin( bij slecht weer in de raadzaal) van de gemeente op Herenstraat 72-74. In het programma staan verschillende stuken voor piano en cello o.a De Zwaan( del uit de Carnaval des animaux) van Camille Saint- Sëans speciaal voor dit gelegenheid gedanst door Mira Moreno, organisator en dansdocent van Stichting Dans aan de Vliet. De optreden begint op 12:00 en is vrij te bezoeken.

In de avond in theater Camuz speelt Windkracht 10 een swingende programma, aanvang: 20 uur. 1 uur concert.Kaartjes te koop via theater Camuz of online of vanaf 6 september aan de kassa van het theater.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant