Staatssecretaris De Krom opent Werkplein Corbulo

Actueel 91 keer gelezen

VOORBURG - Staatssecretaris De Krom opent op donderdagmiddag 6 september het Werkplein Corbulo in Leidschendam-Voorburg. Op het Werkplein zijn alle diensten op het gebied van werk en inkomen voor de gemeenten Wassenaar, Voorschoten en Leidschendam-Voorschoten gecentraliseerd.

Werkplein Corbulo is volgens de drie gemeenten hét ontmoetingscentrum voor werkgevers, werkzoekenden, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Een plek met dienstverlening op het gebied van arbeidsbemiddeling en inkomensondersteuning voor mensen met een uitkering.

Werkgevers en startende ondernemers kunnen er terecht voor vacaturevervuling, bemiddeling of het starten van een eigen bedrijf. Ook schuldhulpverlening, aanpak en voorkoming van uitval door (tijdelijke) schoolverlaters, sociale recherche en fraudebestrijding zijn onderdeel van de dienstverlening in het Werkplein Corbulo.

De afdeling Werk en Inkomen van de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar, het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Haaglanden, het UWV WERKbedrijf, de intergemeentelijke Sociale Recherche, het Regionaal Meld- en Coördinatiepunt Voortijdig Schoolverlaten, het Ondernemersloket en het Jongerenloopbaancentrum zijn allemaal gevestigd op het Werkplein Corbulo.

Werkplein Corbulo is gevestigd aan de Prins Bernhardlaan 183 in Voorburg, vlakbij winkelcentrum De Julianabaan.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant