Programma Camuz

Actueel 87 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - Het theaterprogramma van Camuz voor de komende periode luidt als volgt:

Woensdag en donderdag, 26 en 27 september 2012

Cabaret/Silvester/In de lift (try out)

Aanvangstijd: 20.30 uur

Toegangsprijs: € 16.00

Silvester zit in de lift.

Sinds hij de stekker uit één van Nederlands meest succesvolle duo’s trok, (Arie & Silvester red.) gaat het verbazingwekkend goed met hem.

De solo shows van Silvester zijn grappig, indrukwekkend, meeslepend en vooral hilarisch. Zijn shows bieden unieke visuele scènes, interactieve sketches, bloedstollende verhalen, filosofische kwinkslagen en vooral veel, heel veel grappen.

Silvester weet als geen ander een zeer bijzondere band te smeden met zijn publiek. Door zijn herkenbare onderwerpen, zijn unieke kijk op het leven, zijn improvisatietalent en zijn innemende persoonlijkheid voelt het na een show van Silvester alsof je er een vriend bij hebt gekregen.

Met zijn bijzondere animatie kwaliteiten weet hij een sfeer te creëren die nergens anders ter wereld is te vinden. En dat alles op het indrukwekkend hoge niveau dat Silvester de laatste jaren laat zien.

In tijden van verval, recessies en geweld zit Silvester gewoon in de lift. Maar iedereen weet: Hoe hoger je komt, des te dieper je kan vallen.

Een indringende show met een ongezonde dosis humor.

Vrijdag 28 september 2012

Theaterconcert/Michiel Borstlap/Blue 2012 (try out)

Aanvangstijd: 20.30 uur

Toegangsprijs: € 16.00

Michiel Borstlap wordt internationaal gerekend tot de grootste jazzpianisten. Dit seizoen is hij met zijn nieuwe soloprogramma Blue in het theater te bewonderen met een aangename mix van jazz, pop en klassiek.

In het najaar van 2011 kwam zijn nieuwe CD Blue uit, een ode aan zijn in 2011 geboren dochter Blue Aegea. Michiel over zijn nieuwe CD: “De nummers componeerde in een periode waarin ik heel veel samen was met mijn vrouw Ceylan en dochter Blue. Een periode vol mooie momenten die ik niet wilde vergeten, een goede tijd om nieuwe nummers te componeren. De songs beschrijven precies mijn gevoelens van toen. Daardoor is het een CD geworden waarin het accent veel meer ligt op het gevoel dan op de techniek . ”

In de zomer van 2011 gaf Michiel een concert in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, waar hij met groot succes voor het eerst de songs van zijn nieuwe CD

speelde. Het publiek reageerde uitzinnig! Ook de theatertour was een groot succes en vraagt om een vervolg: Blue 2012!

Zaterdag 29 september 2012

Cabaret/Dolf Jansen/Oudejaarsconference 2012 (try out)

Aanvangstijd: 20.30 uur

Toegangsprijs: € 16.00

Vliegensvlugge stand up comedy

Een wijs man zei ooit ‘als het niet past, moet je iets harder duwen, dan past het vaak toch!’ Een ander wijs man zei ooit ‘elk jaar verdient een oudejaarsvoorstelling, en ik ga die voorstelling maken!!’

U begrijpt, laatstgenoemde wijze man was Dolf Jansen, algemeen erkend als recordhouder Oudejaarsvoorstellingen van Nederland voor altijd. Heeft ‘ie toch iets bereikt in zijn leven…

In 2011 speelde Dolf zijn eigen voorstelling en daartussendoor nog de Oudejaars van de Straat, in keiharde samenwerking met Pauw & Witteman.

In 2012 speelt Dolf, in speciaal geselecteerde theaters….. (roffel) …Oudejaars 2012. Uitroepteken.

Binnen de negentig minuten en in soms hoog (!) tempo het volledige jaar doorgenomen, afgewerkt en uitgebeend. Van Elfstedentoch-niet tot de val van het kabinet, en zo niet dan toch zeker alle andere grote gebeurtenissen. En Nick en Simon, vanzelfsprekend. Met heeeeel veel grappen. En flarden poëzie.
Zo wijs is ‘ie dan ook wel weer…!

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant