Afbeelding

Nieuwe Renault Clio bij Autohaag Zeeuw

Algemeen 99 keer gelezen

ADVERTENTIE Regio - De nieuwe Renault Clio is tijdens een speciaal ‘ontdek weekend’ van 25 tot en met 28 oktober in de showroom van de Renault Autohaag Zeeuw te bewonderen.

De dynamische hatchback van de hand van de Nederlandse Directeur Design van Renault, Laurens van den Acker, is verkrijgbaar voor een prijs vanaf 13.990 euro. Daarbij is de nieuwe Renault Clio volop te personaliseren met diverse Customization packs.

Renault Autohaag Zeeuw is zeer positief over het nieuwe model: “De nieuwe Clio heeft een dynamisch en verleidelijk design. Hij valt op door de nieuwe Renault- neus waarop het uitvergrote Renault-logo prijkt.” Autohaag Zeeuw geeft ook de verschillen met het vorige model aan: “Ten opzichte van zijn voorganger heeft de nieuwe Clio een ontwerp met meer dynamiek en persoonlijkheid.” Ook aan veiligheid is gedacht. De Clio scoort vijf sterren in de veiligheidstests van EuroNCAP en verbreekt met de nieuwe Energy-motoren records op het gebied van zuinig brandstofverbruik en geringe CO2-uitstoot.

Rijk uitgerust
De Clio is standaard uitgerust met onder meer adaptieve frontairbags voor bestuurder en passagier, zijairbags voor lichaam en hoofd, cruise control met snelheidsbegrenzer, led-dagrijverlichting, elektrisch bedienbare ramen vóór, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, ESP, Hill-start Assist en banden met extreem lage rolweerstand. De vanafprijs van de Authentique-uitvoering is 13.990 euro.

In de extra rijk uitgeruste uitvoeringen Expression (15.590 euro), Collection (16.990 euro) en Dynamique (17.290 euro) is de auto voorzien van onder meer handbediende airconditioning, een geïntegreerd 7-inch touchscreen navigatie- en multimediasysteem (R-Link systeem), Bluetooth® handsfree telefoonbediening en Eco-mode.

Personalisatie
Klanten van Autohaag Zeeuw kunnen hun nieuwe Clio volop personaliseren. Hiertoe biedt Renault diverse packs aan. Onder andere het Pack Introduction, dat bestaat uit: lichtmetalen 16-inch wielen, in de voorbumper geïntegreerde mistlampen, een met leder bekleed stuurwiel. Het Pack Introduction is verkrijgbaar in acht verschillende thema’s. Dit pakket heeft een waarde van 1.475 euro, maar kost nu slechts 695 euro.

Het exterieur en interieur zijn ook te personaliseren naar eigen smaak. Dit kan door middel van het Pack Look Exterieur en het Pack Look Interieur. De nieuwe Renault Clio is vanaf donderdagavond live in de showroom van Autohaag Zeeuw te bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje. Geïnteresseerden kunnen meer informatie krijgen of een proefrit maken in één van de testmodellen.

Autohaag Zeeuw
Meteoorstraat 89
2516 BP Den Haag
Tel: 070-3833800

www.renaultwinkel.nl
www.autohaagzeeuw.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant