Angelique Schipper (foto: PR)
Angelique Schipper (foto: PR)

Amateurs laten hun kunsten zien

Actueel 150 keer gelezen

VOORBURG - Van schrijfworkshop door Kees Torn tot aan een strijd tussen koren in de KorenCup. En van de musical over Poederdot tot aan het cabaretprogramma van Farbod Moghaddam en Angelique Schipper. Het Theaterfestival Leidschendam-Voorburg bewoog zich tussen theater en dans en verbond beeldende kunst met muziek in een mooi programma, dat van 3 tot en met 10 november de gemeente bezette.

De derde editie van het festival trok veel bezoekers en leverde kunst uit alle hoeken van de gemeente op. De missie van het festival om rendez-vous tussen amateurgroepen onderling en tussen theater en het publiek te organiseren, is gelukt.

Het Theaterfestival werd zaterdag afgesloten met nog twee uitvoeringen van Poederdot en een Theatertour. In de Theatertour werden deelnemers per boot langs locaties geleid die op het eerste oog niets met theater te maken hebben, maar die verrassend goed als toneel konden dienen, zoals houtzaagmolen de Salamander en kringloopwinkel Het Goed. Met een uitverkochte Theatertour, zo’n 400 bezoekers voor de voorstelling Poederdot, een afgeladen kerk in Stompwijk tijdens de KorenCup en veel openbare repetities, kon de bezoeker haar hart ophalen tijdens deze week.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant