(foto: PR)
(foto: PR)

Theatergroep ziet ze vliegen

Actueel 105 keer gelezen

VOORBURG/INGEZONDEN - Toneelspelen is en blijft een heerlijke hobby. Tiny Angevare doe dit al 40 jaar met veel verve bij Theatergroep Voorburg. Nou is het een goede gewoonte dat een jubilerende speler zelf een stuk mag aangeven waar hij of zij graag mee wil jubileren. Voor Tiny is de keuze gevallen op de komedie “Vogels” van Haye van de Heijden.

“Vogels” gaat over Jozefien, Joost voor familie en vrienden, een vrouw die na 40 jaar huwelijk door haar man Jaap in de steek wordt gelaten voor een nieuwe (en natuurlijk veel jongere) vriendin.

Joost maakt een nieuwe start en huurt een leuk flatje. Een flat die zich heel toevallig tegenover de flat van haar ex bevindt. In de loop van tijd gaat het met Joost best ok. Ze krijgt haar leven een beetje op de rails en begint er zelfs weer plezier in te krijgen. Aan de overkant gaat het een stuk minder: De nieuwe vriendin van Jaap ziet het zo langzamerhand niet meer zitten en dan zit Joost wel heel gemakkelijk erg dicht in de buurt…

Deze heerlijke komedie gaat op vrijdag 11 januari 2013 in première bij Theatergroep Voorburg, in het AMCO-theater, Burgemeester Feithplein 97 in Voorburg. Mocht u de elfde niet in de gelegenheid zijn om ons theater te bezoeken, kunt u de belevenissen van Joost ook nog zien op 12, 18, 25, 27, 31 januari en 1 februari. Nieuwsgierig geworden? Kom kijken en bestel een kaartje op www.theatergroepvoorburg.nl. of bestel telefonisch: 070-3 36 01 36. U kunt ons ook vinden op Hyes en Twitter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant