De politie was snel ter plaatse (foto: Het Krantje)
De politie was snel ter plaatse (foto: Het Krantje)

Ongewenst bezoek

Actueel 42 keer gelezen

VOORBURG - Een 53-jarige Voorburger kreeg op vrijdag 7 december omstreeks 06.00 uur ongewenst bezoek. Twee mannen hadden kennelijk nog een appeltje met de familie te schillen en belden aan op het adres aan de Mgr. Van Steelaan.

 Toen de 53-jarige de deur open deed werd hij direct zijn woning ingeduwd en kreeg hij rake klappen van beide bezoekers. Twee zoons van de bewoner werden wakker van het rumoer en mengden zich in de strijd. Gewapend met stoelpoten en ander meubilair werden de beide 23-jarige indringers uit Voorburg en Den Haag het huis uit getimmerd. Een zoon wist tussentijds de politie middels het alarmnummer 112 in kennis te stellen.

De beide ongewenste bezoekers werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Eén van de mannen werd in zijn cel onwel door de klappen, die hij tijdens de vechtpartij had opgelopen. Hij werd voor onderzoek naar een ziekenhuis vervoerd, waar hij de nacht van vrijdag op zaterdag heeft doorgebracht. Beide indringers verklaarden nog een rekening met de bewoners van de Mgr. Van Steelaan te willen vereffenen. De politie heeft proces-verbaal tegen beide 23-jarige verdachten opgemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant