De politie wil extra aandacht aan de woninginbraken besteden (foto: Bakker Communicatie)
De politie wil extra aandacht aan de woninginbraken besteden (foto: Bakker Communicatie)

Veel woninginbraken!

Actueel 44 keer gelezen

VOORBURG -De politie stelt veel in het werk om het aantal woninginbraken in de gemeente terug te dringen. Alle inspanningen ten spijt wist het inbrekersgilde de afgelopen week twintig keer toe te slaan. Hoewel het grotendeels pogingen tot inbraak betroffen wil de politie de inbrekers buiten de deur van uw woning houden. Daar heeft zij wel uw hulp bij nodig.

Bel altijd als u iets verdachts ziet
U kunt helpen het aantal woninginbraken in de wijk terug te dringen. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet of hoort. Wees alert op elke vreemde of verdachte situatie, ook al lijkt het voor u onbelangrijk. De interesse van de politie gaat vooral uit naar personen die niet in uw buurt thuishoren en opvallen door meer dan normale aandacht voor de huizen en/of de omgeving.

Woninginbrakenteam
Eind 2011 is een woninginbrakenteam opgericht om het aantal woninginbraken in Leidschendam/Voorburg terug te dringen. Daarnaast wil het team het oplossingspercentage van woninginbraken verhogen.

Ziet u iets verdachts rond woningen? Vertrouwt u het niet? Bel direct 112. Met de politiemeldkamer zijn afspraken gemaakt om direct een surveillance-eenheid te sturen in geval van ontdekking van een woninginbraak of verdenking daarvan. Elke andere informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844. Liever anoniem? Bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant