Christmas Carols in de Herenstraat

Actueel 128 keer gelezen

VOORBURG/ INGEZONDEN - Afgelopen zondag hebben de kinderen van de groepen acht van De Lusthofschool samen met de meesters en juffen hun keeltjes laten klinken. Onder leiding van ome Theo en begeleid door de St. Caeciliaband zongen zij oude Engelse kerstliederen in de Herenstraat in Voorburg. Iedereen had erg zijn best gedaan om zich te verkleden in Charles Dickens-achtige stijl. Dit was goed gelukt want iedereen zag er prachtig uit!

Het koor liep heen en weer door de Herenstraat, waarbij zij steeds op drie verschillende plekken stil stonden. Zij begonnen bij The Village en bleven halverwege staan bij Jeans Mountain. Bij de laatste zangplek, bij Lof der Zotheid, kregen zij een lekker kopje warme chocolademelk om weer even warm te worden. Ondertussen was er een heuse kerstman aanwezig die zijn kerstbel liet klinken en mandarijnen uitdeelde onder de aanwezigen.

Hierna vervolgden zij hun weg weer terug door de Herenstraat, waarbij zij weer op verschillende plekken zongen. Na afloop kregen alle kinderen een broodje en wat drinken in Forum Lounge en werden zij verrast met een zakje chocolade van mevrouw van Wissen.

Het was een geslaagde dag die veel bekijks heeft getrokken. Dank aan iedereen die heeft meegewerkt, iets gesponsord heeft, meegezongen heeft en natuurlijk aan iedereen die is komen kijken

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant