Acties voor Villa Ticca op Vreugd en Rust

Actueel 104 keer gelezen

VOORBURG/ INGEZONDEN - Sinds vorig jaar november steunt de Montessorischool Nieuw Vreugd en Rust in Voorburg Villa Ticca (voluit “Niños de Waita Ticca”), een Rijswijkse organisatie die kansarme kinderen van alleenstaande en minderjarige moeders in Ecuador een veilige plek biedt.

Het afgelopen jaar zijn er drie acties gehouden met een totale opbrengst van € 3172. Bij de eerste actie hebben de leerlingen via een euroformulier € 680 opgehaald. In juni was het jaarlijkse zomerfeest op school waarbij de opbrengst € 1800 was. Bij de laatste actie heeft de goede doelen commissie ‘kerstvouchers’ verkocht op school. Er waren drie thema’s: gezondheidszorg, een kerstpakket en een gezond kerstontbijt voor de kinderen van Villa Ticca.

Door de aankoop van een voucher wordt een van de activiteiten van Villa Ticca ondersteund en de voucher is tevens een mooi cadeau voor familie of vrienden. ‘Want hoe bijzonder is het om een maand gezondheidszorg voor een kansarm kind’ cadeau te krijgen? De actie werd afgesloten met een kerstborrel voor de ouders tijdens het kerstdiner van de leerlingen. De verkoop van de vouchers plus de borrel hebben nog eens € 692,00 opgebracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant