Traditionele 'snertwandeling' door Oud Voorburg

Actueel 118 keer gelezen

VOORBURG/ INGEZONDEN - Nordic Walkers Voorburg hield 22 december weer zijn traditionele snertwandeling door oud Voorburg. De opkomst was groot ondanks het weer. Maar de sfeer van vorig jaar trok de meeste mensen toch over de streep om deze walk mee te maken.

Opnieuw was het clubgebouw van EHC de startlocatie voor de walk. Twee groepen gingen van start, een groep liep de 8 km en een groep de 4 km. De groep van de 8 km, 13 personen, starten rond 10.45 na het nuttige van wat koffie en een stuk kerststol of een kerstkransje.

De tweede groep van de 4 km, 6 personen, zijn rond 11.15 vertrokken. Onderweg begon het langzaam wat te regenen maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd stug doorgelopen door de parken, langs het Huygens, door het Oude Centrum en langs de markt. Bij bakkerij 'Het Stoepje' kwamen de beide groepen elkaar tegen en mochten zij een heerlijke koek uitzoeken. De meeste kozen voor de appelflap die net uit de oven kwam, een warme verrassing. Hierna gingen beide groepen weer hun eigen weg en kwamen elkaar pas weer tegen in de kantine van EHC.

Mocht u het Nordic Walken eens willen proberen kijk dan op de website www.nordicwalkersvoorburg.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant