Kerstboomverbranding in Essesteijn

Actueel 163 keer gelezen

Voorburg/ Ingezonden - In het nieuwe jaar zal op maandag 7 januari alweer de traditionele kerstboomverbranding worden georganiseerd onder begeleiding van enkele vrijwilligers van Wijkvereniging Essesteijn.

Vanaf 18.30 uur zullen de bomen in ontvangst worden genomen en opgestapeld op de heuvel achter de Hoogvliet aan de Klaverweide/Essesteijn. Om 19.00 uur precies gaat de fik er in. Een sfeervolle gebeurtenis waar altijd veel enthousiaste kinderen uit de verre omtrek bij aanwezig zijn. Voor elke ingeleverde kerstboom krijgen de kinderen een lot. Het inleveren van bomen is onzes inziens bedoeld een individuele actie te zijn. Vrachtwagens en aanhangers vol met kerstbomen horen niet bij onze filosofie omtrent de traditionele kerstboomverbranding. Het is onze bedoeling dat alle kinderen gelijke kansen op prijsjes hebben.

Trekking van de loten en uitreiking van de prijzen (speciaal voor de kinderen) is meteen na afloop van de kerstboomverbranding en vindt plaats in het wijkcentrum.

In wijkcentrum Essesteijn staat dan lekkere warme chocolademelk en koek klaar en voor de ouders en familieleden is er uiteraard ook voldoende koffie en thee gezet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant