Liesbeth Geelen: Ondernemer v/h Jaar

Ondernemer in Beeld 133 keer gelezen

Voorburg - En de winnaar is…….Met een ware vreugdekreet reageerde Liesbeth Geelen van Personal Touch Travel op haar uitverkiezing als Ondernemer van het Jaar 2012. “Ongelooflijk, dit is echt gaaf,’’ reageerde de Leidschendamse, die in totaal 264 stemmen kreeg en van Het Krantje voor de eerste plaats een halve pagina advertentieruimte krijgt aangeboden. Bij de allereerste Ondernemer van de Week, Bettina Wouters, vond de uitreiking van de prijzen plaats.

Door Bart Bakker

Tijdens een uitgebreide lunch in Forum Lounge Club, beschikbaar gesteld door Bettina Wouters, vond tussen de winnares samen met zakenvrouw Marianne Mourik en ondernemer Wim van Leeuwen een ronde-tafel bijeenkomst plaats. De drie ondernemers deelden hun ervaringen van het afgelopen jaar. Opvallend was het respect naar elkaar toe en de kansen die de huidige economische crisis ook op lokaal niveau kan bieden. Waar Wim van Leeuwen aangaf zich uit de horeca terug te trekken, daar gaven Liesbeth Geelen en Marianne Mourik aan er een bruisend jaar van te willen maken. “Als ondernemer moet je creatief zijn”, zegt Marianne Mourik van wijndomein La Cumbre, die Liesbeth Geelen op een speciale fles wijn trakteerde. “Tevens is het belangrijk om samen te werken en je te verbinden. Iedereen heeft elkaar hard nodig in deze tijd”.

Reiswereld

Liesbeth Geelen is vijftien jaar werkzaam geweest in de reiswereld bij de ANWB en heeft een aantal jaren in Londen groeps- en incentive reizen georganiseerd. De Leidschendamse heeft zodoende een enorme ervaring in de reiswereld opgebouwd. “Iedereen kan bij mij terecht voor alle soorten reizen in binnen- en buitenland, van campings en hotels tot op maat gemaakte (rond)reizen”, vertelt Liesbeth enthousiast, die graag iedereen naar de website www.personaltouchtravel.nl/adviseur/liesbeth-geelen verwijst. “Personal Touch Travel is aangesloten bij de ANVR en SGR. Het geeft me enorm veel voldoening geeft dat ik de gehele zorg uit handen kan nemen. Het is daarom geweldig dat zoveel mensen op mij hebben gestemd. Dit doet me dan ook veel”.

(Fotografe Gwen Middelkoop maakte een exclusieve reportage)

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant