Succesvol zwem- en sportfeest in Forum Kwadraat

Actueel 78 keer gelezen

Voorburg - Onlangs organiseerde OptiSport in samenwerking met de Combinatiefunctionarissen van de gemeente Leidschendam-Voorburg, Budoclub Voorburg en Fitness2Gether een gecombineerd feest in Forum Kwadraat Voorburg.

Kinderen vanuit het basisonderwijs en buitenschoolse opvang konden vanaf half een voor 2.50 euro zich hiervoor aanmelden. Het feest had een gecombineerd karakter. De kinderen konden - mits zij in bezit waren van ten minste het zwemdiploma A - een uur zwemmen en een uur sporten.

Het feest startte met een gezamenlijk ritmische warming-up  waarna Wethouder Rensen het feest officieel opende en de activiteiten van start gingen. 

Het aantal te beoefenen sporten was ruim vertegenwoordigd. De kinderen konden een keuze maken uit: Budo, Fitness, Turnen (Junglebaan), Basketbal, Badminton, Honkbal en Voetbal.  Ook was er ruimte gereserveerd voor bibliotheekactiviteiten waar kinderen konden kleuren en luisteren naar spannende en leuke verhalen die op een zeer onderhoudende wijze werden voorgelezen.

Het zwemmen stond onder toezicht van Optisport en de aangeboden sporten onder begeleiding van de combinatiefunctionarissen en/of vertegenwoordigers van de sport zelf: Budo,  Fitness en Turnen. Midvliet TV was aanwezig om alles in beeld te brengen en fotograaf G. Partodikromo heeft van de diverse onderdelen mooie, voor zich sprekende foto’s gemaakt. Rond half vier liep het feest ten einde waarna iedere deelnemer met een presentje en tevreden naar huis ging.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant