Zijspan voor honden groot succes

Algemeen 146 keer gelezen

ADVERTENTIE Afgelopen zaterdag was het druk bij Hofstede Dier & Tuin in Den Haag. De behoefte aan fietsen samen met de hond in Nederland groeit en Hofstede heeft aan die behoefte van hondenbezitters gehoor gegeven.

Deze week introduceerde Hofstede daarom als een van de eerste in Nederland de Samsam hondenzijspan. Dat betekent een nieuwe ervaring voor fietsen samen met de hond. Samsam hondenzijspan staat voor samen op weg. Een hond is een roedeldier en gaat graag overal mee naartoe; met vakantie, naar het bos, strand of gewoon boodschappen doen. Hoe leuk is het om samen te fietsen?

Doordat de hond naast de fiets zit is er direct contact met “de baas”. Een hond vindt dat prettiger dan bijvoorbeeld achter de fiets waar de afstand tussen baas en hond groter is. Bovendien heeft de hond heeft vrij uitzicht en dat maakt het samen fietsen een stuk aangenamer en gezelliger. De totale breedte van de hondenzijspan met fiets is slechts 1.05 meter, waardoor het fietsen op de meeste fietspaden geen enkel probleem is.

Tijdens de demonstraties toonden de bezoekers veel belangstelling voor deze nieuwe zijspan. De bezoekers die de zijspan samen met hun hond uitprobeerden waren allemaal stuk voor stuk enthousiast. Maar wat natuurlijk belangrijker was dat de honden het leuk vonden. En dat was zo! Samsam hondenzijspan is het antwoord op gezellig samen fietsen. Samsam hondenzijspan is voor een ieder die dat graag wil ervaren gratis uit te proberen bij Hofstede Dier & Tuin, Schrepelpad 6 te Den Haag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant