Grote lezersactie Circus Renaissance

Algemeen 31 keer gelezen

LEZERSACTIE Leidschenveen - Van woensdag 21 tot en zondag 25 augustus staat klassiek nostalgisch familiecircus Renaissance aan het Klaverveld in Leidschenveen. Dit jaar zijn er geen wilde dieren meer zoals tijgers en olifanten, maar gaat Circus Renaissance op de klassieke toer.

“In 2013 presenteren wij in een tentencomplex dat de sfeer van nostalgie ademt, pluche, klatergoud en kroonluchters zorgen voor een sprookjesachtige circusbeleving een nostalgische voorstelling waarin romantiek, acrobatiek, dieren en humor de hoofdrol spelen”, zegt Andy Vreeman van Renaissance.

Ongetwijfeld een van de meest bekroonde acts uit de circuswereld is Mr Dalmatin die met zijn pony's en dalmatiër honden ongeveer alle prijzen heeft gewonnen die er maar te winnen zijn onder andere in Monte-Carlo. Ook zijn er kamelen, zebra's, paarden en zes gedresseerde Hollandse koeien. Dit nummer is wereldberoemd en heeft in 2011 nog een prijs gewonnen op het beroemde circusfestival in Monte-Carlo.

Uiteraard mogen clowns niet ontbreken. Topacrobatiek zal getoond worden door het uit Polen afkomstige duo Polonia bestaande uit Andrzey en Tomasz die een indrukwekkend hand op hand nummer tonen met een ongelooflijke kracht en spierbeheersing, een lust om naar te kijken. Dit en nog veel meer in een maar liefst dik twee uur durende show.

Voorstellingen
Woensdag 21 augustus 19.30 uur première
Donderdag 22 augustus 15.00 uur & 19.30 uur
Vrijdag 23 augustus 15.00 uur & 19.30 uur
Zaterdag 24 augustus 15.00 uur & 19.30 uur
Zondag 25 augustus 14.00 uur

Voorverkoop
Kaartjes zijn nu al te koop bij Bruna aan de Oude Kustlijn 107 en bij Dobey in WC `T Hoge Veen Leidschenveen.

Maak kans op gratis kaarten!
Het Krantje geeft maar liefst vijftig kaarten weg. Klik bovenaan op onze site op de button Lezersactie en maak kans op gratis kaarten! Winnaars krijgen persoonlijk bericht van onze redactie.

Uit de krant